Stoelmassage voor medewerkers

Stoelmassage voor medewerkers

Het waren twee zinvolle dagen met stoelmassage die ik aan medewerkers van ziekenhuis Bernhoven in Uden heb mogen geven tijdens de Vitaliteitsweek. De werkgroep Vitaliteit organiseerde deze week en in het programma was extra aandacht voor het nut van stoelmassage.

Van medewerkers in de zorg is bekend dat ze loyaal zijn in de zorg naar de patiƫnt. De werkgever mag daar op vertrouwen, maar dat neemt niet weg dat die loyaliteit vaak grensoverschrijdend is voor de medewerker zelf. Het is goed dat daar aandacht voor is en dat werkgevers in de zorg hun medewerkers faciliteiten bieden om problemen door werkdruk te voorkomen. Ziekenhuis Bernhoven geeft het goede voorbeeld.

Klachten van overbelasting voorkomen door stoelmassage

De stoelmassage voor medewerkers op de twee dagen bevestigen mij weer dat extra aandacht voor hun vitaliteit hard nodig is. De klachten van overbelasting mogen niet onbeantwoord blijven. Structureel stoelmassage aanbieden voor de medewerkers is daarom aan te bevelen voor Ziekenhuis Bernhoven. Het is een beproefd en effectief middel om stress gerelateerde klachten te verhelpen en natuurlijk te voorkomen.

Wat ik fijn vind is dat veel medewerkers die ik een stoelmassage mocht geven weer relaxed en met nieuwe energie terug naar hun werkplek zijn gegaan. Ze waren allemaal enthousiast over de behandeling en zij zien een structureel vervolg wel zitten.

Massagepraktijk Anneke Gunnewegh stoelmassage voor medewerkers!

 

Over de auteur

Anneke Gunnewegh

Anneke Gunnewegh

Ik verdiep mij al lang in massagevormen, massagetherapie en bewustwordingsprocessen. Mijn levensmissie is mensen op weg helpen zich te verbinden met zichzelf en hun lichaam. Massage is een mooie vorm om dat te bereiken. Ik werk vanuit een holistische benadering.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *