Stoelmassage in Bernhoven

Flyer voor Massagepraktijk Anneke Gunnewegh

Stoelmassage tijdens de Vitaliteitsweek in Ziekenhuis Bernhoven in Uden

In ziekenhuis Bernhoven in Uden verzorg ik twee dagen stoelmassages tijdens de vitaliteitsweek van 9 t/m 13 november 2015. Dit is in samenwerking met een collega stoelmasseur. Ik wil graag de P&O-afdeling kennis laten maken met de effecten van een goede stoelmassage. Bernhoven onderscheidt zich met dit initiatief in de zorg voor haar medewerkers.

Een stoelmassage zorgt voor een betere bewustwording van lichaam en werkhouding en dat kan klachten op termijn voorkomen. Het zorgt voor stressreductie en een betere concentratie. Het is wetenschappelijk bewezen dat ook het ziekteverzuim op termijn kan verminderen.

De massagevorm is laagdrempelig en zorgt voor ontspanning en activering op de werkplek. De werknemer voelt zich weer verfrist na een massage, die maar 20 minuten in beslag neemt, om daarna de werkzaamheden weer met volle energie op te pakken.

Een stoelmassagge is aantrekkelijk voor zowel werkgever als werknemer.

Massage-Gunnewegh_23_10_2015_37

Over de auteur

Anneke Gunnewegh

Anneke Gunnewegh

Ik verdiep mij al lang in massagevormen, massagetherapie en bewustwordingsprocessen. Mijn levensmissie is mensen op weg helpen zich te verbinden met zichzelf en hun lichaam. Massage is een mooie vorm om dat te bereiken. Ik werk vanuit een holistische benadering.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *