Flyer voor massagepraktijk

Flyer voor promotie massagepraktijk

Om mijn massagepraktijk te promoten is er een flyer gemaakt. De voorkant is gericht op de particulier en de achterkant spreekt vooral bedrijven aan. De titel is “Voel je beter na een massage”, want dat is ook wat er bereikt met mijn massages. De verschillende massagevormen worden ook genoemd, evenals de aantrekkelijke prijs voor 50 minuten ontspanningsmassage.

De flyer is als PDF te bekijken, klik daarvoor op het plaatje.

flyer Massagepraktijk Anneke Gunnewegh

Over de auteur

Anneke Gunnewegh

Anneke Gunnewegh

Ik verdiep mij al lang in massagevormen, massagetherapie en bewustwordingsprocessen. Mijn levensmissie is mensen op weg helpen zich te verbinden met zichzelf en hun lichaam. Massage is een mooie vorm om dat te bereiken. Ik werk vanuit een holistische benadering.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *